CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.. queen of blog ..

.. queen of blog ..

selamat datang semua !! sile2 ~

ingatan buat hati ..

Cute Strawberry

Sunday, 26 February 2012

♥♥ Ya Rauf .. Ya Naf'i .. Ya Hadi ♥♥

~bismillahirrahmanirrahim ~








ya ALLAH..
~✿ Bila kehadiranku MENGANGGU hatinya,
tidak membawa KEBAIKAN padanya,
maka Kau pisahkanlah kami biarpun kami terluka..  

~✿ Bila aku TIDAK LAYAK dan bukan yang terbaik untuknya.. 
maka Kau jauhkanlah aku darinya..  

~✿ Bila bukan aku yang TERTULIS untuk melengkapkan separuh dari agamanya,
maka JARAKKAN kami agar tidak timbul rasa yang mengundang KECEWA…  










sesungguhnya aku menyayanginya kerana-MU dan agama yg ada padanya ^_^

AMMAR HAZIQ ~~ you are mine ... oppppss ..

yeahhh kawan kawan ... kali niy title entry pown sudah terang ye yeeee ~ hihihi ....
Muhammad Ammar Haziq .. itulah namanye .. dy yg kupanggil " coklat " .... eheeeeee ...
semalam, 26 Februari bersamaan hari sabtu ... ehem, hari pertame kitorg date2 .. 
sweet x? sweet x ?? ngeh3 ~
mulenye dy ajak aku jalan2 ... nk jumpe katenye ..
hehe, diam2 aku bawak teman .. ehem ~
kak ayu n k.bidel laa peneman aku .. 
segan kott 1st time jumpe .. hikhik  ^_^
berdebar2 bile turun di ktm serdang ..destinasi : the mines !! hahah
ehem2 .. dari jauh aku nmpak dy ..
" smart " .. hahaha, pkataan pertame dlm ati aku .. kah kah kah .. gatal an ?

okey, dy mmg amat pemalu .. suara pown x dengar bila cakap .. kah3 ~
kesian dy .. 
dah laa 1st time, kena bahan je pulak tuh ngn k.bidel .. ngn k.ayu .. hahahahaa
nasib laa labu ~ hahahahaha ...
destinasi pertame ialah foodcourt ~ lapar kottt ..
dy order nasi goreng n aku bihun goreng ..
start nk makan, adessssssss pedas pulak mee aku tu .. haisshhh ~ spoil sungguh der .. grrr .. hihihi ~
akhernye aku kenyang gara2 minum air yg banyak jeee .. 

lalalalalalala ... suke sangat bile dy tengok aku .. ahaaaaa :D
 pastu g naek atas, solat n lepak jap kt tempat bowling ..

dy kate x penah maen .. hihihi ~
aku niy berbaju kurung, xkn laa nk offer dy game pulak kan ..
so,aku ckp "next time kite maen bowling yeee " ... sopan saje dy angguk .. hihihi ~
soooooooooo sweeeeeeeeeeetttttttt !!!!!!!!~    i like ~~!

dah puas jalan, round round mines, 
ape lagi, pergi laa pade niat utama ...
tutti frutti !!! ahahaha ,, lame betol aku teringin nak makan beb !~ dapat jugak .. ngeh3 ~
gumbira giler kottt ... hihihihihihi ~
best tw bila dapat sstu yg kita nak .. lagi2 bila ade orang belanje ..
hahah.. lain macam je sedapnye .. :D
nak tengok gambar ?? hihihihi .. jap jap yeee ^_^






ahahaa .. tengok saje sudah ingat sume cerita cerita belakang tabir ekkk .. huahuahua ~
eh eh .. niy laa aku bersama si pakwe cokelat ku .... hihihih ~~tarik nafas dulu yee semue .. hihihih ^_^





sangat sweet ~ heeeeee .. mksud aku, dy sangat sweet ~ ngeh ngeh ngeh ..
hey hey .. penat berleter panjang ...
sebenarnye panjang lagi kalau nak cerita ...
satu wall blog niy pown x muat .. ahahaha ~
memang banyak na cerita ...
okey okey, aku pendekkan ,,
kesimpulannya , aku rase dy sorg yg :
1 . pemalu
2. romentik ... uhuk uhuk uhuk ~
3. baik
4 . tough .. hik hik ~

whatever laaa kan .. hahah, yg penting dy sayang aku .. hahahaha ~

ade lagi sikit nak sambung neyh .. dalam ktm ~
wahhhh, 3 train nk ke rawang da lepas, yg ke sg.gadut x sampai2 ..
tolong lah bayangkan betape sesaknye dalam train itu .. wahahaha ~
seperti mau pengsan rasenye tahu ??? ya ampunnnn ...
nasib baik ade si dy .. wahahahahaha ...
suke tgk bila dy risaukan sy .. rase disayangi gitu .. kah kah kah ..

biler balik, satu ayat yg sangat buat aku terharu :: 
"takkan ada erti penat utk spend masa dengan orang yang kita sayang niy"
alahaiiiii.. touching nye ati aku .. ahak ~
tambah2 jadinye sayang neyh .... 
cukup laa cukup laa ..
nak pecah rasenye ati niy bila ade org syg ,, ahaaaa ~ 

baiklah baiklah ,, sampai sini saje yeee ~
nanti aku tulis entry lagi ^_^

ya allah, sampaikan salam rinduku pada kedua ibubapaku ...
pada mereka2 yg aku sayang terutamanya encik cokelat sy ~
pelihara hati kami dari sebarang yg menyakitkan ,,
mudahkan dy menjawap peperiksaan esuk yeee ~ 
amin amin amin  ^_^

tuhan, aku bahagia ~ terimakasih cinta ❤

wah wah wah .... 24 Februari bersamaat jumaat malam sabtu ... huhuhu ~
ehehehe .. sy jatuh cinta, jatuh hati, jatuh sume2 nye lah ,.. ahahah ..
malam niy, kami -->> vanilla coklat same same stay up .. huhuhu ~ sangat hepi biler dy sentiase amek berat pasal aku ..
biar lah, x tido pown x pe .. asalkan ada dy yg temankan aku .. hihihi ~
dy yg sangat bersungguh mahu sayangkan aku ..
sangat terharu bila dy edit gambar aku .. x sangke sangat sangat .. 
nak tengok ???? niy dy .. huhuhuhu ~~


wahhhhh ... aku memang sangat suke same dy ... hihihi ~
memang, hati niy masih sayangkan rafiq ~ masih mengharap pd dy ..
tapi utk ape ? dy dah lupakan aku ~ utk ape aku setia pd dy sedangkan dy x penah jaga hati aku ??
betul kata k.bidel .. aku berhak bahagia ..
betul kata kak ayu ~ ramai lagi yg boleh bahagiakan aku ..
betul kata kawan2 aku .. aku xkn lama dengan rafiq ~ sob sob sob ...
entah lah ,, biar lahh ..
aku doakan semoga dy bahagia ..

yg penting, aku mahu jaga hati dy yg sayangkan aku ..
buat ape aku nk tunggu orang sayangkan aku kalau aku yg sakit ..
tuhan, tetapkan hati kami ini yee .. 
aku akan cuba menjaga hatinya ,, acececehhhhh ~
tangkap pilu pulak ye ye ~~

ok lah ok lah ... sampai ketemu pade entry yg akan datang yeee .. muah3 !~~
rindu ummi, buya , k.dayah, najah n taufik !!!!

Friday, 24 February 2012

vanilla cokelat ~~

lame sudah x lawat belog niy ..sudah bersawang pown nampaknye yeee .. hihihi ..  
nak cerita ape yee .. ummm . hee ~ sy sekarang sedang dalam proses pemulihan .. ngeh3 ~~
mahu twu satu cerita ??? haha, x mahu ? x kira, mahu cerita jugak jugak .,,, hahahaha 

sy bukan seorang yang mudah melupakan .. tapi bila seorang tu boleh lupakan sy, kenapa sy tidak ?? betul x ?? hihihi ~~ sy sekarang sedang menyulam rindu same seseorang ~ ceh3 .. ayat bukan maen , hahaha ..

sy suka sama dy .. dy sangat sweet .. dy kate sy vanilla ~ dy jadi coklat .. walaupun x sama, bila digabung, kan awesome !!~ hihihihi .. i loikeeeee vanilla coklat <3 <3




tak tahu sejak bile sume niy mula .. kui3 malunye .. x kesah laa macam mane pown dy ~ yg penting sy suka sama dy .. dy sangat baik ~ kawan2 kata, jangan mengharap sangat, nanti kecewa .. baiklah, saya x mengharap, sy sangat berdoa moga dy yg terbaik buat sy ..

rafiq ? sy baik saje2 same dy .. sy dah terima kalau mmg sy x baik utk dy ~ sy mahu orang yg mahu kan sy.. biarlah antara kami hanya kenangan ,,  yang penting, sy x berdendam dgn dy .. biar tuhan yg balas perbuatannya .. sy bukan sape2 nak menghukum .. dy pown pernah buat sy bahagia dulu  ^_^


hohohoho ,,, balik semule pd encik cokelat sy yeee ~~ hihihi ~  selalu tersenyum bila ingat same dy .. berharap dy juge begitu .. hehehe .... jadi, ini entry khas buat dy yg dipanggil "mr. cokelat" .. 

dah x twu nak bebel ape ,, penat pown ade .. hik hik hik ~~~ xpe laa.. nanti sy bercerite lagi ye ye yeee ...
mahu fokus mesetan same si dia ... heeeeee ..... opsss, name nye ?? tunggu lah entry akan datang ..

i love the way u said that u miss me  ^_^

  bunga-bunga dalam hati niyyy ~~ terima kasih, pelengkap hidupku .. sekian  (: