CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.. queen of blog ..

.. queen of blog ..

selamat datang semua !! sile2 ~

ingatan buat hati ..

Cute Strawberry

Saturday, 14 January 2012

we're finish .. no more !!! -->> geramnye !

entah kenapa hari niy aku rase geram sangat2 .. mmg rasa nk marah .. marah pd manusia yg x paham2 .. yg otaknye kt lutut barangkali .. huh !!

paham x aku dgn dia sudah xde ape2 lg ??? ape yg aku dapat kalau menipu ?
guna otak bila bercakap .. hei, geram2 ..


tu je yg mampu aku cakap .!! grrrrr ...

Wednesday, 11 January 2012

pengalaman baru at kg kembung hilir,bangi ~

haaa ... niy entry kedua huda wat tahun niy .. actually entry niy taun lepas punye .. tp disebabkan baru semalam huda dpt pic dari member2, baru sekarang laa gamaknye nk kecoh .. huhu.. pd 17 n 18 disember lepas, huda ade laa join satu program neyh .. kebetulan mase tu tga frust ngn rafiq .. heheh ~ so, konon2 nye nk join utk ilangkan rase sedih laa kan .. seronok .. name program ni, " success ibadah and leadership camp "
mesti laa seronok, dpt kenal ramai kwn2 baru .. tmbah2 lagi dpt knl adik2 yg comel n nakal .. hihi ~





jgn salah sangke yer .. 3 jejaka tu bkn fasilitator yg terlibat .. hohoh, tula org2 kuat kampung niy yg byk sangat bantu kitorang .. terharu sangat, sbb diorg rajin masak.. kih3 .. kenyang2 !!!~

so, xnk merepek panjang2 .. just nk abadikan gmbar2 terpilih je dlm wall blog huda neyh .. hihi , yg terpilih saje ekk .. yg xde,jgn kecik ati yer ..




















huuu .. comel x, comel x ?? sweet sgt, huda like byk2 kt diorg tw ... heeee ~ by the way, niy plk gmbr kwn2 fasilitator yg terlibat .. sumer student KUIS tp dari course yg lain2 ... yok usha !!!~ :D











best sangat dapat kerja ngn korg .. harap sangat bile2 dapat wt kerje same2 lagi .. lw u olz nk twu, dey oll niy sume gil2 n sporting2 .. hihihi ~ best3 kredit 5 bintang utk sume org .. hihi ~

okey lahh .. da puas tayang gmbar, huda nk rest laa plk ..penat suda mengimbau kenangan ... ececehhh ~ hihi ... okey daa !!~

salam sayang buat semua kawan2 n family tersayang ... 

#huda rindu umi, buya, k.dayah, najah n taufik ... tiap hari sayang <3

buat kwn2 yg terbace entry neyh, JAZAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIRA !~

SALAMUN SALAM !~

Monday, 9 January 2012

Welcome 2012 !~



HYE all friends ! ... bermula laa kehidupan we olz dlm tahun 2012 niy ,, makin lama, makin meningkat umur ye .. jum same2 tingkatkan usaha dan amalan kita .. sekurang2 nya dapat cukupkan buat bekalan kita bertemu dgn-NYA .. ingat, setiap yg hidup akan mati .. huhu ye nmpk nye panjang ye intro post taun baru neyh ... kui3 ~

Bagi Huda plk, setelah puas bermain ngn hati taun lepas, satu je tekad dlm ati neyh .. berazam dgn pasti, bhwa tahun niy, huda nk straight study .. n lupekan segala yg pernah menyakitkan .. mmg betul,kata orang sekali terluka bertahun perutnye terasa .. tapi nk wt cemane kan .. tu takdir tuhan buat huda .. x sape pown tawu hikmahnya (:
n sebagai janjinya, azam huda juge x nk dah berharap kt sesape lagi .. bkn takut terluka , tapi berjaga2 .. x salah kan ?? hihi ...

So taun niy suda masuk tahun kedua huda kt KUIS .. bermakna ade lagi baki 2 tahun huda kt cniy .. ade lagi 2 tahun yg menentukan siapa huda bile keluar n grad dari kuis nanti .. mudah2an huda dapat beri yg terbaik untuk hidup huda, terutana buat parents n family kesayangan huda .. huda harap kesakitan sebelum niy huda x kan ulangi .. yezza ,, bersemangat !!~ yeah2 !!

buat Rafiq yg pernah ada dlm hati huda, huda doakan muga rafiq dpt berubah .. sekalipun bkn huda teman hidup rafiq, huda doakan rafiq dapat jaga hati isteri dan anak-anak rafiq .. harus selalu ingat, kita adalah siapa zuriat kita akan datang .. n buat perempuan2 yg pernah ad kaitan dgn hubungan kami sebelum niy .. Thoiyibah n Munirah Rahman, moga tuhan berikan jodoh terbaik buat kalian .. pengalaman bukan sesuatu yang buruk .. ia sangat membantu kita utk dewasa .. doa yg terbaik buat huda juge yer ~

rase nye tu je kot yg dapat huda kongsikan kali niy .. dalam hati neyh, sgt2 rindukan keluarga .. umi,buya, kak dayah, najah, taufik ,, huda sayang semuanya .. doakan huda dapat temui segala yang terbaik dalam hidup huda yer .. doa buat kalian juga ... sekian......~




SALAMUN SALAM ~~!